RPG ForuM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

RPG ForuM

GooD RPG

ИндексПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход

Фонтанчето

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Бен Лорнър
Admin
Бен Лорнър

Брой мнения : 202

Фонтанчето Empty
ПисанеЗаглавие: Фонтанчето   Фонтанчето Icon_minitimeПон Юни 23, 2008 2:21 pm

Фонтана беше много голям и се намираше точно по средата на мола.При него чак от тавана на мола падаше вода долу и ставаше много красиво.
Върнете се в началото Go down
https://teenbg.catsboard.com
Ники Рийд

Ники Рийд

Брой мнения : 30
Местожителство : Ню Йорк

Фонтанчето Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтанчето   Фонтанчето Icon_minitimeПет Ное 13, 2009 8:04 pm

С Ашли се запътихме към фонтана, който бе наистина много красив.Водата пръскаше малки капчици около нас и приятелката ми недоволно мърмореше.Забавлявах се от поведението й.Какво толкова като се беше намокрила?Успокоително сложих ръка на рамото й.
-Спокойно, Аш!Та това е само вода!-усмихнах й се, а тя не можа да се сдържи и ми се изплези.-Какво ще правим сега?
ashley green

ashley green

Брой мнения : 30

Фонтанчето Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтанчето   Фонтанчето Icon_minitimeПет Ное 13, 2009 8:07 pm

С Ники се отправихме към фонтанчето.Видях как тя вади 1 цент и го хвърли в водата.След това чух как мармори нещо от сорта на “Моляте Господи,нека докарат от моя номер от сладурските обувки “Gucci”!”Не можах да се сдържа и се разсмях.Тя погледна въпросително.Аз я излагах,че съм се задавила.Решихме да се върнем в магазина за дрехи.
Sponsored content

Фонтанчето Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Фонтанчето   Фонтанчето Icon_minitime

Фонтанчето
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
RPG ForuM :: Ню Йорк :: Централния мол :: Централната част-
Идете на: